Dementie en slikproblemen

Het Klokhuis
Weberstraat 2
3816 VC Amersfoort
Nederland

Dementie kan gepaard gaan met slikproblemen. Hierdoor is het soms moeilijk om voldoende en gevarieerd te eten. Een logopedist zal ingaan op de slikproblemen en aanpassingen in de voeding en een diëtist zal tips geven over een gezonde voeding bij slikproblemen.

Donderdagavond 27 september 2018 bent u van harte welkom in het Alzheimer Café. Het Alzheimer Café is gehuisvest in het Klokhuis, Weberstraat 2 in Amersfoort en is geopend van 19.00 tot 21.00 uur. Het programma start om 19.30 uur. De avond zal worden geleid door Wilma Polhoud/Ingrid Sparreboom. De toegang is gratis.

Het Alzheimer Café is voor mensen met dementie, degenen die bij hen betrokken zijn en een ieder die affiniteit en/of belangstelling heeft met of voor het onderwerp. Nadere informatie kunt u opvragen via amersfoort@alzheimer-nederland.nl of op www.alzheimer-nederland.nl of telefoonnummer 06-42055926.

Routebeschrijving
Per openbaar vervoer: vanaf centraal station Amersfoort neemt u buslijn 8, uitstappen bij bushalte Euterpeplein. Vanaf hier is het nog enkele minuten lopen naar Het Klokhuis.

  

Deze activiteit maakt deel uit van