Dementie en verkeersdeelname

Het Klokhuis
Weberstraat 2
3816 VC Amersfoort
Nederland

Bij het horen van de diagnose dementie, komt al spoedig de vraag of het nog verantwoord is om deel te nemen aan het verkeer. Hoe bepaal je dit? Ben je strafbaar als je het CBR niet op de hoogte stelt? Wat kun je als familie doen? Een neuropsycholoog zal u informeren over de vele vragen en dilemma`s rondom dementie en verkeersdeelname. Tevens is er de mogelijkheid om uw vragen te stellen. 

Donderdagavond 28 maart 2019 bent u van harte welkom in het Alzheimer Café. Het Alzheimer Café is gehuisvest in het Klokhuis, Weberstraat 2 in Amersfoort en is geopend van 19.00 tot 21.00 uur. Het programma start om 19.30 uur. De avond zal worden geleid door Wilma Polhoud/Ingrid Sparreboom. De toegang is gratis.

Het Alzheimer Café is voor mensen met dementie, degenen die bij hen betrokken zijn en een ieder die affiniteit en/of belangstelling heeft met of voor het onderwerp. Nadere informatie kunt u opvragen via amersfoort@alzheimer-nederland.nl of op www.alzheimer-nederland.nl of telefoonnummer 06-42055926.

Routebeschrijving
Per openbaar vervoer: vanaf centraal station Amersfoort neemt u buslijn 8, uitstappen bij bushalte Euterpeplein. Vanaf hier is het nog enkele minuten lopen naar Het Klokhuis.

Deze activiteit maakt deel uit van