Dementie; rouw en verlies

Het Klokhuis
Weberstraat 2
3816 VC Amersfoort
Nederland

Mantelzorgers kunnen een rouwproces doormaken, wanneer een dierbare door dementie steeds verder van hen afdrijft. Het betreft een specifiek rouwproces, dat te onderscheiden valt van rouw na het verlies door de dood. Een deskundige zal hierover met ons in gesprek gaan. 

Donderdagavond 29 november 2018 bent u van harte welkom in het Alzheimer Café. Het Alzheimer Café is gehuisvest in het Klokhuis, Weberstraat 2 in Amersfoort en is geopend van 19.00 tot 21.00 uur. Het programma start om 19.30 uur. De avond zal worden geleid door Wilma Polhoud/Ingrid Sparreboom. De toegang is gratis.

Het Alzheimer Café is voor mensen met dementie, degenen die bij hen betrokken zijn en een ieder die affiniteit en/of belangstelling heeft met of voor het onderwerp. Nadere informatie kunt u opvragen via amersfoort@alzheimer-nederland.nl of op www.alzheimer-nederland.nl of telefoonnummer 06-42055926.

Routebeschrijving
Per openbaar vervoer: vanaf centraal station Amersfoort neemt u buslijn 8, uitstappen bij bushalte Euterpeplein. Vanaf hier is het nog enkele minuten lopen naar Het Klokhuis.

Deze activiteit maakt deel uit van