Documentaire “Mijn hoofd in jouw handen”

Huis Heiligenberg
Heiligenbergerweg 5
3833 AC Amersfoort
Nederland

De korte documentaire “Mijn hoofd in jouw handen” roept veel herkenning op bij mensen met dementie en hun mantelzorgers. Na het bekijken van de documentaire willen we met elkaar doorpraten over een aantal herkenbare thema`s. Hoe combineer je bijvoorbeeld je eigen leven met de zorg voor een partner en wat vind je partner daarvan? Hoe is het om afscheid te nemen van een baan en afhankelijk te zijn? Is genieten nog mogelijk?

Donderdagavond 5 april bent u van harte welkom in het Alzheimer Café. Het Alzheimer Café is gehuisvest in Huis Heiligenberg, Heiligenbergerweg 5, te Leusden (hoek Lockhorsterweg) en is geopend van 19.00 tot 21.00 uur. Het programma start om 19.30 uur. De avond zal worden geleid door Wilma Polhoud. De toegang is gratis.

Het Alzheimer Café is voor mensen met dementie, degenen die bij hen betrokken zijn en een ieder die affiniteit en/of belangstelling heeft met of voor het onderwerp. Nadere informatie kunt u opvragen via amersfoort@alzheimer-nederland.nl of op www.alzheimer-nederland.nl of telefoon nummer 06 42055926

Deze activiteit maakt deel uit van