Wat kunt u doen bij Dementie?

Multicultureel Centrum De Schans
De Schans 33
3931 KJ Woudenberg
Nederland

'Wat kun je doen bij dementie' door Carolien Langendijk, schrijfster van het boek: In voor en tegenspoed, het verhaal van mijn moeder met Alzheimer.

Zij zorgde negen jaar samen met haar met haar vader voor haar moeder met dementie. Samen worstelden zij tussen verstand en gevoel en gingen de strijd aan met verschillende hulpverleners om de juiste zorg te organiseren. In 2014 werd ook de vader van Carolien ernstig ziek, waardoor haar moeder naar een verpleeghuis moest. De ziekte van haar vader bracht met zich mee dat Carolien hem ten slotte naar een hospice moest brengen waar hij na twee weken overleed. In diezelfde week overleed ook haar moeder. Carolien verloor in één week tijd haar beide ouders.

In voor- en tegenspoed is mooi, ontroerend, pijnlijk realistisch, maar ook positief geschreven en zit vol praktische tips voor partners, familieleden en mantelzorgers van mensen met dementie. Op eenvoudige wijze legt Carolien uit welke stappen u kunt ondernemen om de juiste zorg te krijgen.

Degene die geïnteresseerd zijn in haar boekje kunnen tijdens de pauze of na afloop hun e-mailadres achterlaten op een intakelijst. Zij ontvangen dan het handleiding boek dan de volgende dag gratis per e-mail.

De toegang is vrij en aanmelding is niet nodig.
Info: telefoon: 06-866 779 57 of alzheimerscherpwoud@gmail.com

 

 

Deze activiteit maakt deel uit van