Wereld Alzheimer Dag: Centraal Museum Utrecht

Multi Functioneel Centrum De Schans
De Schans 33
3931 KJ Woudenberg
Nederland

Zaterdagmiddag 22 september organiseren wij een gezellige WAD-bijeenkomst.

Wereld Alzheimer Dag is een themadag ter bevordering van de wereldwijde aandacht voor de ziekte van Alzheimer en dementie. De Dag wordt sinds 1994 gevierd. Dementie staat meer en meer op de agenda. En dat is ook hard nodig. De 5000 vrijwilligers van de 51 regionale afdelingen van Alzheimer Nederland, organiseren diverse activiteiten voor mensen met dementie en hun dierbaren. 

Het Centraal Museum uit Utrecht komt met hun programma ‘Onvergetelijk Centraal’ naar ons toe! U leest het goed. Museum docent Gabrielle Kappelle neemt u graag mee in haar rondleiding over dit interessante onderwerp. Tijdens Onvergetelijk Centraal staat  het genieten van kunst centraal. Kunst en cultuur verrassen, verrijken en verbinden! Door  verhalen, herinneringen, associaties en ideeën te delen, breng je met elkaar de kunstwerken tot leven. Samen kijken naar kunst biedt  de mogelijkheid om ons te uiten en een dialoog met elkaar aan te gaan.

Een gezellige middag! Voordat u weer huiswaarts keert wordt u getrakteerd op een heerlijk soep met diverse belegde broodjes. De middag start om 13.00 uur tot en met 17.00 uur.  De zaal is om 12.30 uur open. 

Opgeven kan op onze avond van 12 september of via: alzheimerscherpwoud@gmail.com of 06-866 779 57. 

Deze activiteit maakt deel uit van