Wereld Alzheimer Dag - De vele gezichten van dementie

Verzorgingshuis De Koperhorst
Paladijnenweg 275
3813 KA Amersfoort
Nederland

Plan Route

52.1688069, 5.391004

Elk jaar in de week van 21 september wordt aandacht besteed aan Wereld Alzheimer Dag. Dit jaar is het thema: de vele gezichten van dementie.

Wij zijn zeer verheugd dat Gijs Wanders, journalist, schrijver en oud-verslaggever van het NOS, bij ons te gast zal zijn. Hij heeft in samenwerking met kunstenaar Herman van Hoogdalem een serie portretten gemaakt van mensen met dementie en hun geliefden, waaronder zijn vader, genaamd 'gezichten van dementie'.

LET OP: Dit Alzheimer Café zal i.v.m. de grotere ontvangstcapaciteit plaatsvinden in verzorgingshuis De Koperhorst, Paladijnenweg 275, 3813 KA Amersfoort.

Toegang, koffie/thee is gratis.

Richtlijnen RIVM:
Het organiseren van het Alzheimer Café doen we natuurlijk op een veilige en verantwoorde manier voor onze bezoekers en vrijwilligers. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Wij vragen u de instructies van onze gastvrouwen te volgen. Daarnaast geldt: blijf thuis bij verkoudheidsklachten, koorts en/of benauwdheid van uzelf of een huisgenoot.

Aanmelden:
Vooraf aanmelden voor deze bijeenkomst in het kader van Wereld Alzheimer Dag is noodzakelijk en kan bij jvanessen@alzheimervrijwilligers.nl

Contactpersoon:
Ingrid Sparreboom, coördinator Alzheimer Café Amersfoort/Leusden
Bereikbaar via mail: i.sparreboom@alzheimervrijwilligers.nl en telefoon: 06 – 18749232.

Voor algemene informatie over Alzheimer Nederland, afdeling Amersfoort en omstreken,
mail: amersfoort@alzheimervrijwilligers.nl

Volg ons op:
www.facebook.com/AlzheimerNederlandAmersfoort
https://twitter.com/AN_Amersfoort

Deze activiteit maakt deel uit van