Zomerinloop

Het Klokhuis
Weberstraat 2
3816 VC Amersfoort
Nederland

Een avond die draait om u. Hoe gaat het met u, waar loopt u tegenaan. Tijdens deze gezellige avond kunt u ervaringen, ideeën en tips met elkaar delen. De afgelopen jaren is gebleken dat bezoekers van het Alzheimer Café de zomerinloop erg waarderen vanwege het vrije karakter er van.

Donderdagavond 29 augustus 2019 bent u van harte welkom in het Alzheimer Café. Het Alzheimer Café is gehuisvest in het Klokhuis, Weberstraat 2 in Amersfoort en is geopend van 19.00 tot 21.00 uur. Het programma start om 19.30 uur. De avond zal worden geleid door Wilma Polhoud/Ingrid Sparreboom. De toegang is gratis.

Nadere informatie over dit Alzheimer Café kunt u opvragen bij Ingrid Sparreboom
Telefoonnummer: 06-18749232
ingrid.sparreboom@casema.nl

Het Alzheimer Café is voor mensen met dementie, degenen die bij hen betrokken zijn en een ieder die affiniteit en/of belangstelling heeft met of voor het onderwerp. Voor algemene informatie over Alzheimer Nederland, afdeling Amersfoort e.o. kunt u terecht bij amersfoort@alzheimer-nederland.nl.

Routebeschrijving
Per openbaar vervoer: vanaf centraal station Amersfoort neemt u buslijn 8, uitstappen bij bushalte Euterpeplein. Vanaf hier is het nog enkele minuten lopen naar Het Klokhuis.

Deze activiteit maakt deel uit van