Zomerprogramma

Het Klokhuis
Weberstraat 2
3816 VC Amersfoort
Nederland

Het Alzheimer Café zal voortaan plaatsvinden in wijkcentrum Het Klokhuis te Amersfoort op de laatste donderdag van de maand.

Tijdens de zomerinloop kunt u al kennismaken met de nieuwe locatie.  Tijdens een gezellige avond kunnen bezoekers ervaringen, ideeën en tips met elkaar delen. De afgelopen jaren is gebleken dat bezoekers van het Alzheimer Café de zomerinloop erg waarderen vanwege het vrije karakter er van.  

Donderdagavond 30 augustus 2018 bent u van harte welkom in het Alzheimer Café. Het Alzheimer Café is gehuisvest in Het Klokhuis, Weberstraat 2 in Amersfoort en is geopend van 19.00 tot 21.00 uur. Het programma start om 19.30 uur. De avond zal worden geleid door Ingrid Sparreboom/Wilma Polhoud. De toegang is gratis.

Het Alzheimer Café is voor mensen met dementie, degenen die bij hen betrokken zijn en een ieder die affiniteit en/of belangstelling heeft met of voor het onderwerp. Nadere informatie kunt u opvragen via amersfoort@alzheimer-nederland.nl of op www.alzheimer-nederland.nl of telefoonnummer 06-42055926.

Routebeschrijving
Per openbaar vervoer: vanaf centraal station Amersfoort neemt u buslijn 8, uitstappen bij bushalte Euterpeplein. Vanaf hier is het nog enkele minuten lopen naar Het Klokhuis.

Deze activiteit maakt deel uit van