We hebben twee digitale Alzheimer Cafés voor u!

Gespreksleider Job van Amerongen van het Alzheimer Café Amstelveen heeft twee interviews afgenomen. Eenmaal met twee mantelzorgers over het laten opnemen van je partner in coronatijd en eenmaal met Helly Pollaert (zorgcoördinator bij stichting Brentano in Amstelveen) over het verpleeghuis in coronatijd. U kunt de digitale Alzheimer Cafés hieronder bekijken. Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het ons forum

 

Digitaal Alzheimer Café: Job van Amerongen in gesprek met Helly Pollaert

Digitaal Alzheimer Café: Job van Amerongen interviewt twee mantelzorgers in coronatijd

Contact

Secretariaat afdeling Amstelland en Meerlanden
Mr Sixlaan 4, 1181 PK Amstelveen

Nieuwsbrief

U kunt zich onderstaand aanmelden voor onze nieuwsbrief

 

Activiteiten

Niet alles is online of vanuit een boek of cursus te leren. Soms heb je gewoon behoefte aan persoonlijk contact met mensen die weten waarover het gaat. De onderstaande activiteiten zijn inspirerend, informatief en hebben soms een confronterend thema. U kunt rekenen op deskundige sprekers, boeiende discussies én gezelligheid.
Er zijn 9 activiteiten in uw regio
Alzheimer Café Uithoorn
Alzheimer Café Amstelveen
Alzheimer Café Hoofddorp
Alzheimer Café Badhoevedorp
De Meent
Alzheimer Café Hoofddorp
Alzheimer Café Amstelveen
Alzheimer Café Uithoorn

Alzheimer Cafés in uw regio

Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Er is altijd een Alzheimer Café bij u in de buurt.