Samen Dementie Vriendelijk in Amstelland en Meerlanden

Uitnodiging

In de laatste Alzheimer Cafés van 2019 in de regio Amstelland en Meerlanden wordt voorlichting gegeven over hoe men Samen Dementie Vriendelijk (SDV) kan worden. 

Een op de vijf mensen in Nederland krijgt dementie. Met de hulp van de omgeving kunnen mensen met dementie zo lang mogelijk deel blijven nemen aan het gewone leven. Het is daarom van belang dat de omgeving weet wat dementie precies is en leert om met mensen met dementie om te gaan. Want mensen met dementie kunnen heel veel wel....

Daarom nodigen wij u van harte uit voor een voorlichting over dementie. Professionele trainers laten aan de hand van herkenbare situaties zien hoe u om kunt gaan met (de hulpvraag van) mensen met dementie. Deze voorlichtingen worden op de volgende data en locaties gegeven:

14/11/2019
BADHOEVEDORP
Wijkgebouw ‘t Rietland
Christiaan Huygensstr. 21

26/11/2019
HOOFDDORP
Huis vd buurt Floriande
Hankstraat 3
28/11/2019
AMSTELVEEN
Zonnehuis De Luwte
Wimbledonpark 361

12/12/2019
UITHOORN
Wijkcentrum Bilderdijkhof
Bilderdijkhof 1


De avond ziet er op alle data als volgt uit:

19.00 zaal open
19.30 opening avond
19.45 aanvang programma
21.15 Einde

U wordt ontvangen met koffie en thee. Tijdens het programma is er een pauze van een half uur. In de pauze en aan het eind van de avond zijn er hapjes en drankjes. De toegang is gratis, u hoeft zich niet aan te melden. 

Onder onderstaande knop staat de flyer over deze voorlichting. Hierop staat alle informatie over locaties en programma. U kunt deze flyer uitprinten. 

Flyer voorlichting SDV

 

Deze pagina maakt deel uit van