Secretaris

Alzheimer Nederland

Dementie raakt steeds meer mensen, 1 op de 5 mensen krijgt dementie. Met 3.650 vrijwilligers en 22.000 collectanten, onderzoekers, bedrijven en andere betrokkenen werken we aan een toekomst zonder dementie en aan een beter leven voor mensen met dementie en hun dierbaren.

Regionale Afdeling

Je gaat aan de slag bij de afdeling Amstelland en Meerlanden. We zijn een profes­sio­neel en prettig bestuur. We behartigen de belangen van mensen met dementie bij de gemeenten Amstelveen, Haarlemmermeer en Uithoorn. We organiseren Alzheimer Cafés in vier gemeenten en geven voorlichting. We communiceren met onze doel­groep voornamelijk via mail, facebook en onze website.

Wat mag je van Alzheimer Nederland verwachten 

Je komt terecht in een warme, professionele organisatie en werkt samen met een groep van bevlogen en betrokken mensen. Alzheimer Nederland biedt voorlichting over dementie en diverse trainingen die aansluiten bij je functie. We organiseren netwerkbijeenkomsten tussen afdelingen en met collega’s op het landelijk kantoor en we nemen jouw stem in ons beleid serieus.

Jouw rol

Als secretaris ben je de rechterhand van de voorzitter. Je ondersteunt de voorzitter en bewaakt de gemaakte afspraken van het afdelingsbestuur. Je organiseert de invulling van het activiteitenplan. Je organiseert de bestuursvergaderingen en bereidt deze voor. Als administratieve spin-in-het-web stroomlijn je de informatie die vanuit jouw regio en het landelijk bureau naar de afdeling komt en vice versa. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer van de vrijwilligers in jouw afdeling. De gemiddelde tijdsbesteding voor deze functie bedraagt vier tot zes uur per week.

Dus ben jij iemand die:

  • Een administratieve spin-in-het-web is?
  • Vaardig is met taal én Microsoft Office?
  • Van nature nauwkeurig is?
  • Het leuk vindt met verschillende mensen in contact te komen?

We komen heel graag met je in contact 

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met de secretaris van de afdeling Amstelland & Meerlanden, Jeantien Brugma: j.brugma@alzheimervrijwilligers.nl.

We hopen van je te horen!

Deze pagina maakt deel uit van