vanwege lockdown geannuleerd

Wijksteunpunt Bilderdijkhof
Bilderdijkhof 1
1422 DT Uithoorn
Nederland

Plan Route

52.2433214, 4.8256688

Op 7 Oktober gaat het Alzheimer Café in Uithoorn weer open!

Gespreksleider Jos Heeremans zal met Joke Meijer spreken over mantel­zorg. Joke zorgt samen met haar vier zussen voor haar 98-jarige moeder die nog zelfstandig woont.

De vier dochters willen zo lang mogelijk de zorg voortzetten zodat hun moeder thuis kan blijven wonen. Hoe doen ze dat? In welke mate heeft Corona de afgelopen periode invloed gehad op het mantelzorgschap? Zijn er grenzen aan het mantelzorgen? En zijn er onderlinge afspraken gemaakt over het bereiken van deze grenzen?

U bent van harte welkom in dit Alzheimer Café in Wijksteunpunt Bilderdijkhof , Bilderdijkhof 1 te Uithoorn, aanvang 19.30 uur, einde 21.00 uur, zaal open vanaf 19.00 uur. U kunt gewoon binnenlopen, de toegang is gratis en de koffie staat klaar. Wij verheugen ons enorm om u weer te ontmoeten!

U hoeft geen mondkapje op en er is geen QR-code nodig. Het is ook niet meer verplicht om anderhalve meter afstand te houden (maar het mág natuurlijk wel). Als u niet gevaccineerd bent, wilt u dan voor de zekerheid een zelftest doen voordat u komt?

Deze activiteit maakt deel uit van