Wereld Alzheimer Dag 2019 op 22 september

Dit jaar is het thema van Wereld Alzheimer Dag: 'samen bewegen'. En dat gaan we graag met u doen!

Wij nodigen u daarom van harte uit om ter gelegenheid van Wereld Alzheimer Dag op zondag 22 september om 14.00 uur in de Thamerkerk in Uithoorn met ons te kijken, luisteren en vooral te dansen op muziek die u allen kent. 
 

De Thamerkerk in Uithoorn is een prachtige locatie, gelegen aan de Amstel, met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Wij ontvangen u daar met koffie, thee, frisdrank en een zoete lekkernij. Daarna is er muziek uit de 'goeie ouwe tijd', met bijbehorende beelden op grote schermen. Er kan op 22 september ruim gedanst worden. Leden van Dansschool Mittelmeijer zijn aanwezig om het goede voorbeeld te geven en u eventueel te helpen met wat op de achtergrond geraakte danspassen. Gedurende de middag wordt u voorzien van heerlijke hapjes en een drankje, verzorgd door cateringbedrijf Spoon Culinair. Uiteraard kunt u daarna zelf gebruik maken van de bar.

  • Datum: zondag 22 september
  • tijd: 14.00 tot (uiterlijk)18.00 uur
  • locatie: Thamerkerk Uithoorn, Amsteldijk Noord 1, 1422 XS
  • kosten: 5 euro per persoon (rek.nr.: NL75 RABO 0150 7653 20 tnv Alzheimer Nederland)
  • Aanmelden: via onderstaande button of via wadamstelland2019@gmail.com

We zijn van plan er een muzikale, smakelijke en vooral hele gezellige middag van te maken en we hopen dat samen met u te mogen doen! 

                 aanmelden                  

flyer Wereld Alzheimer Dag 2019  

 

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door