Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Uitgelicht

Certificaten Samen Dementie Vriendelijk uitgereikt

Onlangs heeft de voorzitter van de afdeling Amsterdam, George Middeldorp, certificaten uitgereikt aan twee organisaties, Herfstzorg en het Danspaleis, die met hun medewerkers en/of vrijwilligers de training Samen Dementie Vriendelijk hebben gevolgd.

Wilt u (met uw organisatie of bedrijf) ook de gratis training volgen, ga dan naar de website van Samen Dementie Vriendelijk. In de training leer je signalen van dementie te herkennen en hoe hiermee om te gaan.

Activiteiten in deze regio

Alzheimer Nederland biedt regionaal hulp en advies, bijvoorbeeld via het Alzheimer Café en de Onvergetelijke Kookclub. Bezoek een fijne ontmoetingsplek bij jou in de buurt voor tips en informatie over dementie. Krijg antwoord op vragen en wissel ervaringen uit met lotgenoten.

Activiteitenfilter

Overzicht locaties

Welke regionale ondersteuning vind je bij jou in de buurt? Denk aan aan het Alzheimer Café, Onvergetelijke Kookclub en bijvoorbeeld een wandelgroep.

Voorzieningen in de regio

Ketenzorg Dementie Amstelland en de Meerlanden

Wil je weten welke voorzieningen er in jouw regio zijn voor mensen met dementie? Ketenzorg Dementie Amstelland en de Meerlanden, een samenwerkingsverband van professionals en organisaties, heeft alle voorzieningen in de regio op een rij gezet voor jou. Denk bijvoorbeeld aan casemanagement en ontmoetingscentra.

Bekijk voorzieningen

Familie Spanjer

Voorzieningen gemeente Amsterdam

Bekijk de voorzieningen in jouw regio voor mensen met dementie. Denk bijvoorbeeld aan het Odensehuis en ontmoetingscentra.

Bekijk voorzieningen voor gemeente Amsterdam

Bekijk voorzieningen voor Amstelland en Meerlanden

Familie Spanjer

Over Amsterdam

Afdeling Amsterdam organiseert activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten, behartigt hun belangen en wijst de weg naar hulp. De afdeling is actief in de gemeenten Ouder Amstel, Diemen, Weesp en Amsterdam.

Contact

Heb je een vraag voor ons of wil je iets bespreken? Neem contact met ons op