Secretaris

Dementie raakt steeds meer mensen. 1 op de 5 mensen krijgt dementie. De verwachting is dat dit aantal in 2040 zal zijn verdubbeld. Met 48 regionale afdelingen, 3650 vrijwilligers en 22.000 collectanten zijn we altijd in de buurt. Je komt terecht in een warme, professionele organisatie en werkt samen met een groep van betrokken mensen. Iedereen werkt met ongekend enthousiasme voor hetzelfde doel, namelijk een toekomst zonder dementie en aan een beter leven voor mensen met dementie en hun dierbaren.

Regionale Afdeling

Je gaat aan de slag bij afdeling Amsterdam. We werken hard om onze regio dementievriendelijk te maken en ervoor te zorgen dat mensen in de buurt worden ondersteund. We behartigen hun belangen, geven voorlichting en organiseren ontmoetingen om ervaringen te delen of in contact te komen met anderen.   

Jouw rol

Als secretaris ben je de rechterhand van de voorzitter. Je ondersteunt de voorzitter en bewaakt de gemaakte afspraken van het afdelingsbestuur. Je organiseert de invulling van het activiteitenplan. Ook organiseer je bestuursvergaderingen en bereidt deze voor. Als administratieve spin-in-het-web stroomlijn je de informatie die vanuit jouw regio en het landelijk bureau naar de afdeling komt en andersom. Daarnaast onderhoud je het relatiebeheer van de vrijwilligers in jouw afdeling. De gemiddelde tijdsbesteding voor deze functie bedraagt ca. 4 – 8 uur per week.

Dus ben jij iemand die:

  • Een administratieve spin-in-het-web is?
  • Vaardig is met taal én Microsoft Office? 
  • Van nature nauwkeurig is?
  • Het leuk vindt met verschillende mensen in contact te komen?

We komen graag met je in contact 

Ben je geïnteresseerd, maar weet je nog niet precies waar jouw kracht ligt? Doe dan de test en kom erachter hoe jij impact kunt maken! Je mag verwachten dat we binnen 2 weken contact met je opnemen.

Toch liever eerst wat meer informatie? Bel of mail dan Fred Cohen, voorzitter afdeling Amsterdam op 06-22458521 of via de mail op: f.cohen@alzheimervrijwilligers.nl.

Deze pagina maakt deel uit van