Secretaris regionale afdeling

Heb je hart voor mensen met dementie? Wil je een steentje bijdragen aan het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen met dementie en mantelzorgers? Wil je je inzetten om de belangen van mensen met dementie en mantelzorgers onder de aandacht te brengen in jouw regio? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het bestuur van Alzheimer Nederland afdeling Amsterdam zoekt een secretaris !

Als secretaris ben je de rechterhand van de voorzitter in het voorbereiden van de bestuursvergaderingen en het bewaken van de gemaakte afspraken. Je stroomlijnt de informatie die vanuit jouw regio en het landelijk bureau naar de afdeling komt. Je beheert de gegevens van de actieve vrijwilligers in jullie afdeling en je bent het aanspreekpunt voor hen. Je vindt het leuk om praktische ondersteuning te bieden aan de afdeling (regelen en organiseren) en je weet het aanbod van Alzheimer Nederland, zoals het Vrijwilligersplein, de trainingen en bijeenkomsten onder de aandacht te brengen bij het bestuur. Je hebt inbreng in het activiteitenplan en bewaakt samen met de voorzitter de uitvoering. Je kunt je ongeveer 4 uur in de week vrijmaken voor dit werk.

Ben jij:

  • Vaardig in het werken met Word, Excel, internet en e-mail programma?
  • Proactief, iemand die initiatieven neemt en anticiperend kan handelen?
  • Goed in communicatieve en sociale vaardigheden in woord en geschrift?
  • Iemand die het leuk vindt om te werken met en voor vrijwilligers?

dan komen we graag met je in contact.

Wij bieden: 

Vrijwilligerswerk voor de afdeling Amsterdam van Alzheimer Nederland kan flexibel worden uitgevoerd. Wij vinden het belangrijk dat nieuwe vrijwilligers zich snel thuis voelen binnen onze organisatie. Daar zetten wij ons met z’n allen, zowel bestuur als de overige vrijwilligers voor in. Daarnaast biedt Alzheimer Nederland diverse trainingen en bijeenkomsten gericht op verdieping of deskundigheidsbevordering. Het vrijwilligerswerk bij Alzheimer Nederland vormt een aanvulling op je Curriculum Vitae.

Ben je geïnteresseerd in deze vrijwilligersfunctie, neem dan svp contact op met Fred Cohen, voorzitter van de afdeling Amsterdam, of reageer via de gele button.

Deze pagina maakt deel uit van