AFGELAST: Alzheimer Café Overbetuwe: Lekker koken voor fitte hersenen!

aula basisschool Stap voor Stap
Kruisakkers 3
6662 DV Elst
Nederland

Plan Route

51.9165068, 5.8362172

Lekker koken voor fitte hersenen!

Vanwege de stijgende coronabesmettingen is dit café helaas afgelast. Houdt FacebookLinkedin of de regiopagina in de gaten om op de hoogte te blijven.

*********************************************************************

 

 

Dat ons brein voedsel nodig heeft om goed te functioneren, weet niet iedereen.

We denken meestal aan spieropbouw en energie. Maar de hersencellen hebben zelf ook bepaalde voedingsstoffen nodig, zeker als die cellen het zwaar hebben, zoals bij dementie.

Hoe kunnen we in de keuken beter zorgen voor ons brein? Daarover krijgt u deze avond praktische tips, die u direct bij het Kerstdiner kunt toepassen!

Daarnaast besteden we aandacht aan de Soeptafel, een initiatief uit Elst, waarbij maandelijks wordt gekookt met mensen die dementie hebben.

Aanmelden

Het Alzheimer Café zal plaatsvinden volgens de richtlijnen van het RIVM omtrent Covid-19. Er is plaats voor maximaal 25 personen. U dient zich van te voren aan te melden met naam + telefoonnummer via alzheimercafe.overbetuwe@alzheimervrijwilligers.nl

Bij de deur zal een gezondheidscheck plaatsvinden.

Heeft u en/of uw huisgenoten Covid gerelateerde klachten zoals keelpijn, verkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts boven 38 graden Celsius? Blijf dan thuis!

Voor meer informatie kun u contact opnemen met de werkgroep Alzheimer Café Overbetuwe alzheimercafe.overbetuwe@alzheimervrijwilligers.nl of telefonisch bij de coördinator, Christa Vogel: 06 40863583

Deze activiteit maakt deel uit van