Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Over Alzheimer Café Arnhem

Dit Alzheimer Café is voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Het café is iedere derde dinsdag van de maand open, behalve in de maanden juli en augustus. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma is van 19.30 - 21.30 uur. De toegang is gratis. U kunt de zij-ingang gebruiken aan de kant van het parkeerterrein.

Aanmelden

Let op! Aanmelden voor het Alzheimer Café Arnhem is noodzakelijk. Wenst u op de hoogte gehouden te worden? Stuur dan een email naar [email protected]

In samenwerking met:

Logo's samenwerking

Hoe ziet het Alzheimer Café er van binnen uit?

Neem een kijkje door middel van ons filmpje over het Alzheimer Café. We laten vrijwilligers en bezoekers aan het woord om een beeld te geven van de sfeer tijdens een Alzheimer Café. Want iedereen is welkom!

Een Alzheimer Café biedt informatie over verschillende onderwerpen rondom dementie. Maar ook samen komen met lotgenoten en de kans om vragen te stellen. Want je staat er niet alleen voor. Bekijk de agenda voor een Alzheimer Café in de buurt!

Aan deze film werkten onder andere mee: Alzheimer Café Arnhem, Alzheimer Café Lingewaard, Alzheimer Café Overbetuwe en Alzheimer Café Zevenaar.

Contact

Adres

  • Arnhem en omstreken

    Rozet Presikhaaf, Laan van Presikhaaf 7, 6826 HA Arnhem (MFC Presikhaven)

    6826 HA Arnhem

Geplande activiteiten

Activiteitenfilter

Alzheimer Café Arnhem is onderdeel van

Arnhem en omstreken

Afdeling Arnhem en omstreken organiseert activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten, behartigt hun belangen en wijst de weg naar hulp. De afdeling is actief in de gemeenten Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe, Rheden, Rozendaal, Duiven, Westervoort en Zevenaar.

Afdeling Arnhem en omstreken