Ga direct naar de contentGa direct naar de content

U bent van harte welkom om een van onze activiteiten te bezoeken. U dient zich van te voren aan te melden met naam + telefoonnummer via [email protected]

Heeft u dementie of bent u mantelzorger voor iemand met dementie en wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom het Alzheimer Café Overbetuwe? Laat het ons weten, zodat we ook u kunnen voorzien van de nieuwsbrief! Ook wanneer u suggesties heeft horen we graag van u.

Voor iedereen die behoefte heeft aan een gesprek of een luisterend oor is er natuurlijk de AlzheimerTelefoon. Deze is dagelijks van 9.00 tot 23.00 uur gratis bereikbaar op 0800-5088. 

Hoe ziet het Alzheimer Café er van binnen uit?

Neem een kijkje door middel van ons filmpje over het Alzheimer Café. We laten vrijwilligers en bezoekers aan het woord om een beeld te geven van de sfeer tijdens een Alzheimer Café. Want iedereen is welkom!

Een Alzheimer Café biedt informatie over verschillende onderwerpen rondom dementie. Maar ook samen komen met lotgenoten en de kans om vragen te stellen. Want je staat er niet alleen voor. Bekijk de agenda voor een Alzheimer Café in de buurt!

Aan deze film werkten onder andere mee: Alzheimer Café Arnhem, Alzheimer Café Lingewaard, Alzheimer Café Overbetuwe en Alzheimer Café Zevenaar.

Contact

Alzheimer Café Overbetuwe is onderdeel van

Arnhem en omstreken

Afdeling Arnhem en omstreken organiseert activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten, behartigt hun belangen en wijst de weg naar hulp. De afdeling is actief in de gemeenten Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe, Rheden, Rozendaal, Duiven, Westervoort en Zevenaar.

Afdeling Arnhem en omstreken