Alzheimer Café Overbetuwe: (Als) muziek voor het brein!

aula basisschool Stap voor Stap
Kruisakkers 3
6662 DV Elst
Nederland

Plan Route

51.9165068, 5.8362172

(Als) muziek voor het brein!

Er zijn steeds meer aanwijzingen dat muziek een kalmerende werking heeft op het brein. En juist dat brein moet bij dementie heel hard werken! Ignar Rip (MuziekGeluk) merkte bij de zorg voor zijn moeder met Alzheimer hoe belangrijk de juiste muziek is. Thuis, maar zeker ook binnen een zorginstelling. Zijn motto is: iedereen heeft recht op haar/zijn eigen favoriete playlist!

We gaan deze avond dan ook niet alleen praten over, maar natuurlijk luisteren naar muziek. Met heel verschillende stijlen.

Aanmelden

Het Alzheimer Café zal plaatsvinden volgens de richtlijnen van het RIVM omtrent Covid-19. Er is plaats voor maximaal 25 personen. U dient zich van te voren aan te melden met naam + telefoonnummer via alzheimercafe.overbetuwe@alzheimervrijwilligers.nl

Bij de deur zal een gezondheidscheck plaatsvinden.

Heeft u en/of uw huisgenoten Covid gerelateerde klachten zoals keelpijn, verkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts boven 38 graden Celsius? Blijf dan thuis!

Voor meer informatie kun u contact opnemen met de werkgroep Alzheimer Café Overbetuwe alzheimercafe.overbetuwe@alzheimervrijwilligers.nl of telefonisch bij de coördinator, Christa Vogel: 06 40863583

 

Deze activiteit maakt deel uit van