Alzheimer Café Overbetuwe: Voorstelling in De Kik

Theater De Kik
Dorpsstraat 39
6661 EG Elst
Nederland

Plan Route

51.9185145, 5.8476971

Theatervoorstelling: Wie van de drie heeft dementie?

Na anderhalf jaar zonder activiteiten, pakken we extra feestelijk uit met een lichtvoetige voorstelling over dementie door Theater Aan de Lijn. Eigenaar Ilse Roelofsen is een goede bekende in de wereld van dementie. Als acteur speelt zij regelmatig in filmpjes van Alzheimer Nederland.

Deze avond is vooral bedoeld voor mensen die zelf (beginnende) dementie hebben en hun partner of mantelzorger. Maar iedereen is welkom! De toegang is gratis. We willen graag zoveel mogelijk mensen met dementie verwelkomen. Daarom hanteren we een maximum van 2 toegangskaarten per persoon. Vooraf aanmelden is verplicht.

Alzheimer Café Overbetuwe kan deze voorstelling gratis aanbieden door de Overbetuwe Doet waardecheques.

Fotograaf: Peter Paul Hattinga Verschure

Aanmelden

Het Alzheimer Café zal plaatsvinden volgens de richtlijnen van het RIVM omtrent Covid-19. Er is plaats voor een maximaal aantal personen. U dient zich van te voren aan te melden met naam + telefoonnummer via alzheimercafe.overbetuwe@alzheimervrijwilligers.nl

Bij de deur zal een gezondheidscheck plaatsvinden.

Heeft u en/of uw huisgenoten Covid gerelateerde klachten zoals keelpijn, verkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts boven 38 graden Celsius? Blijf dan thuis!

Voor meer informatie kun u contact opnemen met de werkgroep Alzheimer Café Overbetuwe alzheimercafe.overbetuwe@alzheimervrijwilligers.nl

Deze activiteit maakt deel uit van