Alzheimer Café Zevenaar: De dagbestedingsmarkt

Ontmoetingscentrum De Hooge Bongert
Hooge Bongert 3
6903 DA Zevenaar
Nederland

Plan Route

Onderwerp: De dagbestedingsmarkt

Bent u opzoek naar een passende daginvulling voor u of uw naaste? Of wilt u als vrijwilliger werken bij een dagbesteding? Kom dan langs op de dagbestedingsmarkt! Daarnaast kunnen professionals zich ook oriënteren op een dagbesteding voor hun cliënten.

Verschillende dagbestedingen en dagbehandelingen vertellen over wat de dagbesteding inhoudt, hoe een dagprogramma eruit ziet en waar zij aandacht aan besteden. Er wordt gewerkt met een looproute en roulatiesysteem i.v.m. de Covid-19 maatregelen.

Het Alzheimer Café zal plaatsvinden volgens de richtlijnen van het RIVM omtrent Covid-19. Er is plaats voor maximaal 30 personen. U dient zich van te voren aan te melden met naam + telefoonnummer via alzheimercafe.zevenaar@alzheimervrijwilligers.nl

Bij de deur zal een gezondheidscheck plaatsvinden.

Heeft u en/of uw huisgenoten Covid gerelateerde klachten zoals keelpijn, verkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts boven 38 graden Celsius? Blijf dan thuis!

Voor meer informatie kun u contact opnemen met de werkgroep Alzheimer Café Zevenaar alzheimercafe.zevenaar@alzheimervrijwilligers.nl

Deze activiteit maakt deel uit van