Alzheimer Café Zevenaar - Een geslaagde eerste avond na de zomer!

Theater aan de Lijn was in Zevenaar

Op dinsdag 28 september 2021 is Theater aan de Lijn bij het Alzheimer Café Zevenaar langs geweest. Zij speelden het stuk ‘Wie van de drie heeft dementie’. Zus, zus en broer op leeftijd probeerden te ontdekken wie van de drie dementie heeft. Het was een vrolijke voorstelling vol herkenbaarheid en humor. Er werd gelachen en gezongen! Daarnaast zaten er goede adviezen in het stuk over het omgaan met dementie. De opkomst van bezoekers was deze avond groot! De aanwezige bezoekers waren overwegend enthousiast en hebben van het stuk genoten. De humor die in het stuk zit maakt het onderwerp voor een avond wat luchtiger. Na het theaterstuk was er nog de ruimte om na te praten. Het was weer een geslaagde avond!

 

Volgende Alzheimer café Zevenaar

Graag zien we u weer bij het volgende Alzheimer Café op dinsdag 26 oktober 2021. Deze avond wordt er aandacht besteedt aan het onderwerp: ‘Hoe betrek je de buurt’. Het programma besteedt aandacht aan de impact van dementie in de samenleving. U leert in dit informatieve én luchtige programma van één uur hoe u aan uw omgeving een duidelijke hulpvraag kunt stellen. Daarnaast leren hulpaanbieders hoe ze hulp concreet aan kunnen bieden. Zodat het aanbod omgezet wordt in acties; hoe klein ze ook zijn. 

Bent u mantelzorger? Vraag een buur, vriend/vriendin/familielid om mee te komen. Biedt u al gerichte hulp aan iemand met dementie of een mantelzorger? Vraag iemand uit uw omgeving om mee te gaan. Samen hulp bieden is immers nog leuker…

Tot dan! 

Hoe betrek je de buurt?

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door