Alzheimer Café Zevenaar: Wereld Alzheimer Dag

Ontmoetingscentrum De Hooge Bongert
Hooge Bongert 3
6903 DA Zevenaar
Nederland

Plan Route

51.9338226, 6.0730381

Wie van de drie heeft dementie? 

Een vrolijke voorstelling! Twee zussen en een broer op leeftijd proberen te ontdekken wie van de drie dementie heeft. Ze doen muzikale- en geheugentesten. Ze komen er tot hun eigen tevredenheid achter, maar toch blijft het in het ongewisse of één van de drie dementie heeft en zo ja, wie.

Naast het onderwerp dementie gaat de voorstelling vooral over de communicatie tussen de zussen en de broer. Ze gaan nog altijd met elkaar om zoals in hun kinderjaren. Het is een spel van macht, onmacht en bondjes maken en toch om elkaar geven. Het is een feest van herkenning! (voor meer informatie: www.theateraandelijn.nl)

Aanmelden

Het Alzheimer Café zal plaatsvinden volgens de richtlijnen van het RIVM omtrent Covid-19. Er is plaats voor maximaal 30 personen. U dient zich van te voren aan te melden met naam + telefoonnummer via alzheimercafe.zevenaar@alzheimervrijwilligers.nl

Bij de deur zal een gezondheidscheck plaatsvinden.

Heeft u en/of uw huisgenoten Covid gerelateerde klachten zoals keelpijn, verkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts boven 38 graden Celsius? Blijf dan thuis!

Voor meer informatie kun u contact opnemen met de werkgroep Alzheimer Café Zevenaar alzheimercafe.zevenaar@alzheimervrijwilligers.nl

Deze activiteit maakt deel uit van