Bijzondere aankleding voor Alzheimer Café Overbetuwe

Nieuwe aanwinst voor Alzheimer Café
Nieuwe aanwinst voor Alzheimer Café

Bijzondere aankleding voor Alzheimer Café Overbetuwe

Elst – Terwijl het vooral ging over de inzet van technische snufjes bij mensen met geheugenproblemen, was er tussen de bedrijven door aandacht voor een speciaal intermezzo.

Tijdens het tweede Alzheimer Café in het ‘Huis van de Wijk Triade’ werden we verrast met een prachtig wandkleed. Een vaste bezoeker had het thuis liggen en was op zoek naar een passende plaats. Het wandkleed is gemaakt in het zorgcentrum waar zijn vader met dementie ooit was opgenomen en zodoende van bijzondere betekenis.

Vanaf nu kunnen alle bezoekers van ons café in Elst genieten van dit mooie kunstwerk en er zelf een naam aangeven. We horen het graag wanneer u een idee heeft voor een toepasselijke naam en hopen ook u de volgende keer te mogen verwelkomen om samen te genieten van dit mooie en handgemaakte wandkleed.

De bijeenkomsten van het Alzheimer Café vinden plaats in het ‘Huis van de Wijk Triade’, Prins Hendrikstraat 5A in Elst. U bent van harte welkom vanaf 18.30 uur. Het programma duurt van 19.00 tot 20.30 uur en om 21.00 uur sluiten de deuren. De toegang is gratis, evenals de koffie en de thee. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: Inge van Dijk, coördinator Alzheimer Café Overbetuwe, via 06-53118823 of i.vandijk@alzheimervrijwilligers.nl

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door