Denk mee over het Alzheimer Café!

Woonzorgcentrum Vreedenhoff
Esperantolaan 2
6824 LV Arnhem
Nederland

Denk mee over het Alzheimer Café!

Sinds 2000 is er in Arnhem maandelijks het Alzheimer Café, een trefpunt voor iedereen die in het dagelijks leven met dementie te maken heeft.

Helaas is in november 2017 het voorlopig laatste Alzheimer Café gehouden. De organisatie ervan is een te grote belasting geworden voor de kleine werkgroep van vrijwilligers. Ook de lage bezoekersaantallen van de laatste tijd en de niet optimale locatie zijn factoren die meespelen.

De werkgroep is van mening dat er tijd nodig is om een nieuw plan te ontwikkelen voor de toekomst van het Alzheimer Café. De huidige vrijwilligers kunnen dit niet alleen. Zij hebben de inbreng en ideeën nodig van mensen die door persoonlijke ervaring of interesse betrokken zijn bij mensen met dementie en hun omgeving.

Bent u van mening dat het belangrijk is dat er in Arnhem een Alzheimer Café is?
Kom dan op donderdagavond 18 januari 2018 naar Vreedenhoff in Arnhem. Om 19 uur start een open bijeenkomst voor iedereen die wil meedenken over een nieuwe start van het Alzheimer Café.
Wat zijn de voorwaarden waaraan een goed Alzheimer Café moet voldoen? Wat is een goede locatie in Arnhem? Hoe maak je mensen enthousiast om het Alzheimer Café te bezoeken?

Wilt u 18 januari met ons meedenken? Stuur dan een mail naar arnhem@alzheimer-nederland.nl
of bel 06 203 090 17. U ontvangt dan begin 2018 een uitnodiging met programma voor deze bijeenkomst.

Als u niet kunt komen, maar graag op de hoogte gehouden wilt worden van de voortgang, laat dit dan per mail weten. Alle adviezen en tips zijn van harte welkom.

Wij zien u graag 18 januari!

Hartelijke groet,

De werkgroep Alzheimer Café Arnhem

Deze activiteit maakt deel uit van