Eerste Alzheimer Café in Lingewaard: OPENING GEANNULEERD

De Zandse Kerk, Uitvaartcentrum en Pastorie
De Zandse Kerk, Uitvaartcentrum en Pastorie

Eerste Alzheimer Café in Lingewaard: OPENING GEANNULEERD

Op 6 april 2020 is de feestelijke opening van Alzheimer Café Lingewaard in de Zandse Kerk in Huissen. Vanaf mei 2020 is het Alzheimer Café telkens op de tweede maandag van de maand van 19:00 uur – 21:30 uur, met uitzondering van de maand juli en augustus. Dit is het eerste Alzheimer Café speciaal voor inwoners van de gemeente Lingewaard.

In het Alzheimer Café Lingewaard kan iedereen uit de gemeente Lingewaard met vragen over dementie terecht. Elke maand komen mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden samen voor informatie en contact met lotgenoten. Tijdens de informele bijeenkomsten krijgen de bezoekers informatie over dementie en kunnen zij ideeën en ervaringen uitwisselen. De bijeenkomst begint met een lezing of interview met betrokkenen. Daarna kunnen bezoekers ervaringen, tips en ideeën met elkaar delen.

We willen in het Alzheimer Café Lingewaard een fijne en vertrouwde omgeving creëren met ruimte voor iedereen. Het is de bedoeling dat mensen een fijne avond hebben en graag weer terugkomen.

*****************************************************************************************************

Helaas, naar aanleiding van nieuwe ontwikkelingen omtrent het coronavirus in ons land heeft het RIVM richtlijnen uitgevaardigd aan zorginstellingen, waardoor bijeenkomsten niet aangemoedigd en afgezegd worden. 

Wij hebben het besluit genomen om alle activiteiten voorlopig te ANNULEREN. 

Uiteraard blijven we de ontwikkelingen tot op de voet volgen en houden wij, Alzheimer Nederland, ons aan deze restricties om de voortgang van het virus af te remmen. 

Wij hopen u hiermee voldoende op de hoogte te hebben gesteld. Mocht u toch nog vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door