Komt u naar de Onvergetelijke Kookclub Elst?

De Onvergetelijke Kookclub Elst

Een avond om nooit te vergeten

Heeft u zin in een gezellige avondje uit, een diner dat smaakt naar meer en een avond om nooit te vergeten, kom dan woensdag 23 maart naar de opening en eerste editie van de Onvergetelijke Kookclub Elst!

Tijdens de opening heffen we gezamenlijk het glas en houdt coördinator Maaike van Beek, in Elst bekend van De Soeptafel en tevens verbonden aan het Alzheimer Café, een openingswoord. Vervolgens gaan we van start en bereid u onder leiding van een professionele kok een heerlijk 3-gangen diner. Ten slotte gaat u hier samen met de andere deelnemers van eten en genieten. Plezier, een gezellig avondje uit en het ontmoeten van lotgenoten staan centraal. 

Iedereen met de diagnose dementie kan samen met een mantelzorger of andere naaste deelnemen aan deze leuke activiteit. De opening begint om 17.00 uur en de avond eindigt om 20.00 uur. De kosten zijn € 7,50 per persoon. Graag aanmelden voor de Kookclub via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.

m.van.beek@alzheimervrijwilligers.nl

06-44986453

Locatie
De Ruimte
Sint Maartenstraat 32 B
6661 DA Elst

 

De Onvergetelijke Kookclub is een initiatief van Alzheimer Nederland in samenwerking met Resto VanHarte, ondersteund door de nationale Postcode Loterij. De Onvergetelijke Kookclub zal vervolgens elke 4e woensdag van de maand worden georganiseerd. 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door