KPN Mooiste Contact Fonds Paaslunch

Speciaal voor mantelzorgers van mensen met dementie

Een geheel verzorgde paaslunch georganiseerd door KPN Mooiste Contact Fonds in samenwerking met Alzheimer Nederland Afdeling Arnhem en omgeving.

Tijdens het jaarlijkse paasfeest van het fonds zetten honderden KPN-medewerkers zich vrijwillig in, dit keer om mantelzorgers van mensen met dementie een onvergetelijke paaslunch te bezorgen, waarbij sociaal contact centraal staat. Tijdens de lunch kunnen de gasten genieten van een programma vol entertainment en een groot team van KPN-vrijwilligers dat ervoor zorgt dat het de gasten aan niets ontbreekt. Kortom, een dag om nog lang van na te genieten!

De paaslunch wordt georganiseerd en betaald door het KPN Mooiste Contact Fonds. Dit mooie evenement in het GelreDome wordt georganiseerd in samenwerking met Alzheimer Nederland Arnhem en omgeving.
Er zijn geen kosten aan verbonden voor de gasten.

 

Programma dinsdag 5 april 2022

Ontvangst: 11.30 – 12.00 uur
Paaslunch: 12.00 – 15.00 uur
Vertrek: 15.00 uur

 

Aanmelden

Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar. Na inschrijving ontvangt u van Alzheimer Nederland een bevestiging of de plaats nog beschikbaar is. Zorgt u er voor dat u ook echt kunt komen? U kunt zich aanmelden door een mail te sturen vóór 28 februari naar a.vancoeverden@alzheimervrijwilligers.nl

Uiteraard houden wij rekening met de coronamaatregelen. Daarom vragen wij u bij binnenkomst om een corona toegangsbewijs te laten zien. Dit mag ook in de vorm van een papieren bewijs of een geel boekje. 


 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door