Mooie jaarafsluiting voor Alzheimer Café Overbetuwe

Bloemen collage
Bloemen collage

Mooie jaarafsluiting voor Alzheimer Café Overbetuwe

Elst - Terwijl Zalencentrum Onder de Toren volop in kerstsfeer was, konden we daar dankzij een aantal regionale ondernemers nog flink wat kleur aan toevoegen! Daarmee werd het een mooie afsluiting van het jaar 2019 voor het Alzheimer Café Overbetuwe.

Bloem & Pracht, Albert Heijn en Bloem-id uit Elst zorgden samen met Bloemisterij Willemsen uit Valburg en Bloembinderij Elderhof uit Arnhem voor een prachtige collectie bloemen en planten in kerstkleuren. Naast de extra gezelligheid die bloemen en planten altijd met zich meebrengen was het een verrassing dat niemand met lege handen naar huis ging!

Het Alzheimer Café Overbetuwe kijkt terug op een jaar met goed bezochte bijeenkomsten en een groei aan bezoekers. Ook de collecte in 2019 was bijzonder succesvol en we zijn ontzettend blij met de vele cheques die we ontvingen in het kader van de actie Overbetuwe Doet.

De bijeenkomsten van het Alzheimer Café zullen vanaf 15 januari 2020 plaatsvinden in het ‘Huis van de Wijk Triade’, Prins Hendrikstraat 5A in Elst. U bent van harte welkom vanaf 18.30 uur. Het programma duurt van 19.00 tot 20.30 uur en om 21.00 uur sluiten de deuren. De toegang is gratis, evenals de koffie en de thee. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: Inge van Dijk, coördinator Alzheimer Café Overbetuwe, via 06-53118823 of i.vandijk@alzheimervrijwilligers.nl

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door