Alzheimer Café Breda

Bijeenkomsten voor iedereen die met dementie te maken heeft. Elke eerste maandag van de maand, 19:30 - 21:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur

Agenda najaar 2019

Contact

Truus Varekamp
Stichting Elisabeth, Breda

Adres

Woonzorgcentrum De Breedonk 
Willem van Oranjelaan 17 
4837 AJ Breda

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Wat is een Alzheimer Café?
Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Zij kunnen mensen ontmoeten die in dezelfde situatie verkeren. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom.
De gasten praten met elkaar over de dingen die ze meemaken, wisselen informatie uit over dementie en bespreken mogelijkheden voor hulp. En dat allemaal in een gemoedelijke sfeer, net als in een gewoon café.

Wat gebeurt er?
Iedere keer staat een onderwerp centraal. De bijeenkomst begint met een videofilm of een interview met een deskundige. Dit duurt ongeveer een half uur.
Na de pauze is er tijd om vragen te stellen en in discussie te gaan. Na afloop kan men nog iets drinken en met elkaar praten.

Voor wie is het?
Iedereen die een vraag heeft over dementie kan bij het Alzheimer Café terecht. Iedereen is welkom. Alle gasten leren en profiteren van elkaars ervaringen, kennis en kunde.

Wat levert het u op?
Het Alzheimer Café kan u helpen de regie over uw leven zo lang mogelijk bij uzelf te houden en uw zelfredzaamheid zoveel mogelijk te behouden.

Kom gerust eens kijken
U hoeft zich niet aan te melden voor een Alzheimer Café en de toegang is gratis. Kom gerust kijken hoe het in zijn werk gaat.

Organisatie
Het Alzheimer Café Breda is een activiteit van Alzheimer Nederland, afdeling Breda en omstreken. 

Dit Alzheimer Café maakt deel uit van