NAC Football Memories

NAC FOOTBALL MEMORIES

Op 8 februari dit jaar is NAC Football Memories officieel van start gegaan. Om de veertien dagen komen op woensdagmiddag mensen met beginnende dementie of eenzamen bij NAC bij elkaar. Samen met hun begeleiders komen zij naar het NAC stadion.                                                           

Namens NAC Maatschappelijk ontvangt Gitte Hommel met een vast groep vrijwilligers  deze mensen,  om hen een gezellige middag te bezorgen. Voetbal staat centraal natuurlijk, vandaar dat er ook NAC voetbal boeken, krantenknipsels en foto’s op de tafels zijn uitgestald, maar het gaat toch meer om de gesprekken. De vrijwilligers houden de gesprekken gaande en zorgen voor een gezellige en gemoedelijke sfeer. Bij de eerste bijeenkomst was Breda Nu aanwezig om een reportage te maken.
Het begin is gemaakt, het enthousiasme is er, en er kunnen nog meer gasten ontvangen worden. Kent u eenzame thuiswonenden of familieleden of kennissen met dementie in de thuissituatie die een prettige middag op prijs kunnen stellen, samen met hub partner of mantelzorger, neem dan contact op met NAC Maatschappelijk of met Alzheimer Nederland, regio Breda.


Piet van Tilborg

Filmpje NAC

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door