Onze Voorzitter Max Peper

Het is alweer lang geleden dat ik met préFUT (vervroegd pensioen) moest gaan.
En daar was ik destijds nog lang niet aan toe. Juist als je op de top van de ontwikkeling van jouw kennis en kunde moet stoppen met de meest verantwoordelijke job in je loopbaan (verpleeghuis met wooncentrum) is dat meer dan teleurstellend. Veel later ontdekte ik dat het vrijwilligerswerk bij Alzheimer Nederland prima aansluit op die ervaringen van destijds.
Het is alweer 7 maanden geleden dat ik mij aansloot bij deze oh zo belangrijke organisatie die helemaal ingericht is om met vrijwilligers samen te werken.
Ik voel mij hier één met de 4000 andere collega’s. En wij worden ondersteund door 100 professionals op het hoofdkantoor in Amersfoort.
Het samenwerken met de bestuursleden van een van de 40 Regio-afdelingen geeft mij veel voldoening. Ik voel mij ook meer maatschappelijk betrokken door de wetenschap dat wij een onmisbare ondersteuning bieden aan met name onze landgenoten die lijden, of gaan lijden aan dementie. Voor hen, maar vooral voor hun mantelzorgers beschikken wij over een goed bezocht landelijk netwerk van ontmoetingscentra, de zogenaamde Alzheimer Café’s. Hiernaast hebben wij de laatste jaren een groot netwerk van Case Managers kunnen uitbouwen. En voorlichters die u persoonlijk of hele groepen kunnen helpen om antwoorden te vinden op de vele vragen die u zult hebben.
Onze vrijwilligers organisatie kent een grote verscheidenheid aan eenvoudige tot meer ingewikkelde taken, landelijk of dicht bij huis.
Lijkt het u iets om samen na te gaan hoe u ons zou kunnen helpen.
Vanzelfsprekend bent u van harte welkom!
Vriendelijke groet,
Max Peper – Voorzitter Regioafdeling Breda e.o.

Max Peper - Voorzitter

Jeanne Tijink - Penningmeester

Corry van den Boezem - Secretaris

Erik Jan Veldhuis - PR en Communicatie

Monique van der Pol - Coördinator Alzheimercafés en Hoofdzaak

Piet van Tilborg - Bestuurslid Algemeen

 

Deze pagina maakt deel uit van