Let op! In verband met de risico’s op de verspreiding van het Coronavirus zijn alle Alzheimer Café bijeenkomsten geannuleerd. Wel zijn er nu met enige regelmaat online uitzendingen en of uitzendingen door de lokale RTV zender van een aantal Cafés.

In verband met de uitbraak van het Coronavirus in Nederland is uit voorzorg besloten activiteiten, zoals de Café's en de Trefpunten geen doorgang te laten vinden. Kijk hieronder bij de Activiteiten of bij het betreffende Café of Trefpunt of die bijvoorbeeld een online activiteit organiseert. Daarnaast wordt verwezen naar de landelijke site van Alzheimer Nederland, het Vrijwilligersplein en Dementie.nl met tips en informatie voor mensen die hier nu mee geconfronteerd worden.

Of kijk op Omgaan met dementie

Alzheimer Cafés in uw regio

Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Er is altijd een Alzheimer Café bij u in de buurt.
Er zijn 2 activiteiten in uw regio
Alzheimer Café Sliedrecht
Alzheimer Café Sliedrecht

Contact

Afdeling Drechtsteden en Alblasserwaard
Postadres is op te vragen via onderstaand e-mailadres.

Vrijwilliger worden?

Met uw hulp maakt u het verschil voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Word vrijwilliger en neem contact op met ons secretariaat via: drechtsteden@alzheimervrijwilligers.nl

Hoofddoelen Alzheimer Cafés

Vacatures voor vrijwilligerswerk

Er zijn geen vacatures in uw regio