Let op! In verband met de risico’s op de verspreiding van het Coronavirus waren alle Alzheimer Café bijeenkomsten geannuleerd. Langzaam aan wordt er nu weer een start gemaakt met een aantal Cafés.

In verband met de uitbraak van het Coronavirus in Nederland was uit voorzorg besloten activiteiten, zoals de Café's en de Trefpunten geen doorgang te laten vinden. Kijk hieronder bij de Activiteiten of bij het betreffende Café of Trefpunt of die ondertussen een doorstart maken. Daarnaast wordt verwezen naar de landelijke site van Alzheimer Nederland, het Vrijwilligersplein en Dementie.nl met tips en informatie voor mensen die hier nu mee geconfronteerd worden.

Of kijk op Coronavirus & Dementie en Coronauitbraak & Dementie

Alzheimer Cafés in uw regio

Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Er is altijd een Alzheimer Café bij u in de buurt.
Er zijn geen activiteiten gevonden.

Contact

Afdeling Drechtsteden en Alblasserwaard
Postadres is op te vragen via onderstaand e-mailadres.

Vrijwilliger worden?

Met uw hulp maakt u het verschil voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Word vrijwilliger en neem contact op met ons secretariaat via: drechtsteden@alzheimer-nederland.nl

Hoofddoelen Alzheimer Cafés