Een avond om niet te vergeten

Alzheimer Nederland start samen met Resto VanHarte ‘Onvergetelijke Kookclubs’ op. De Onvergetelijke Kookclub in Dordrecht wordt iedere 4e dinsdag van de maand georganiseerd. U wordt om 17.00 uur verwacht op locatie van Resto VanHarte, Zorgcentrum het Waterwiel , Admiraalsplein 700 in Dordrecht. De avond eindigt om 20.00 uur.

Iedereen met dementie kan samen met een mantelzorger of andere naaste deelnemen aan deze leuke activiteit. Onder begeleiding kookt, serveert en eet u een heerlijke maaltijd voor slechts €7.50 per persoon per avond. Per Kookbijeenkomst kunnen er maximaal 10 koppels meedoen dus meld u snel aan!

De Onvergetelijke Kookclub is een initiatief van Alzheimer Nederland en Resto VanHarte en wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

Deelname en bijdrage
De bijdrage is €7,50 per persoon per avond. Dit is inclusief 3-gangen diner, welkomstdrankje en koffie of thee na afloop.

 
Aanmelden kan door een mail te sturen naar kookclub.dordrecht@alzheimervrijwilligers.nl .

Lees hier de advertentie voor de Onvergetelijke Kookclub

Alzheimer Cafés in uw regio

Een Alzheimer Café biedt gezelligheid, muziek (soms live) en verrassende ontmoetingen. Een plek om lotgenoten te ontmoeten. Voelt u zich welkom en neem vooral iemand mee. Dat kan uw geliefde zijn, maar ook een vriend, buurvrouw of familielid. Er is altijd een Alzheimer Café bij u in de buurt.

Alzheimer Trefpunt Alblasserdam

Alzheimer Café Dordrecht

Alzheimer Café Gorinchem

Alzheimer Café Hardinxveld-Giessendam

Alzheimer Café Papendrecht

Alzheimer Café Sliedrecht

Alzheimer Café Zwijndrecht

Alzheimer Trefpunt Molenlanden

Er zijn 1 activiteiten in uw regio
Alzheimer Café Gorinchem

Contact

Afdeling Drechtsteden en Alblasserwaard
Postadres is op te vragen via onderstaand e-mailadres.

Vrijwilliger worden?

Met uw hulp maakt u het verschil voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Word vrijwilliger en neem contact op met ons secretariaat via: drechtsteden@alzheimer...

Hoofddoelen Alzheimer Cafés

Vacatures voor vrijwilligerswerk

Er zijn geen vacatures in uw regio