10 jaar KRACHTVOER

Tijdens deze feestelijke middag kun jij gratis kennismaken met deze creatieve organisatie, die al 10 jaar lang verschillende generaties met elkaar verbindt. Zo blikt KRACHTVOER terug op haar hoogtepunten, introduceert zij zich voor wie haar nog niet kent en is het mogelijk om zelf te ervaren hoe het is om deel te nemen aan een van de vele projecten. Vanaf 11:30 uur is het mogelijk om binnen te lopen in de Kameleonzaal en vrijblijvend een kijkje te nemen. We sluiten de dag om 16:00 uur af met een feestelijke borrel!

Over KRACHTVOER
KRACHTVOER maakt de wereld al 10 jaar een stukje mooier. Haar missie is om door middel van culturele projecten mensen met elkaar verbinden. In het bijzonder jong met oud alsook vitale ouderen en ouderen met dementie. Ze slaan met hun werk een brug tussen professionals en amateurs, de zorg- en cultuursector en tussen verschillende kunstdisciplines.


‘’ Bij KRACHTVOER krijg ik ineens acht bonus opa’s en oma’s cadeau! ‘’ Beau – 10 jaar

De projecten van KRACHTVOER zijn de afgelopen jaren niet onopgemerkt gebleven. Zo wonnen zij met het project ‘Neuzen’ de Gouden-C (beste project van Fonds voor Cultuurparticipatie in 2018), werd de film ‘De Troostprijs’ uitgelicht als parelproject in een campagne van Kunstloc Brabant en ontvingen zij vanaf 2021 meerjarensubsidie van de provincie Noord-Brabant.

Programma
De bezoekers worden meegenomen op reis door de projecten om iedereen de kans te geven om eens aan hun werkwijze te snuffelen. Zo is er een documentaire te zien over een project voor ouderen met dementie, de film ‘de Troostprijs’ wordt getoond en er is een workshop te volgen door jong en oud om de werkwijze van KRACHTVOER zelf aan den lijve te ondervinden. Ook wordt de ‘Stille Stoet’ eenmalig aan publiek gepresenteerd, welke normaliter niet openbaar te bezoeken is. Met deze muzikale improvisaties bezoekt KRACHTVOER wekelijks zorginstellingen, om hun bewoners een bijzondere ochtend te bezorgen. Dit kan enkel in besloten kring, zodat de kwetsbare bewoners hier optimaal van kunnen genieten.

Meer informatie over het programma op 30 oktober en over KRACHTVOER is te vinden op www.krachtvoertheater.nl

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door