Alzheimer Café Gorinchem vanaf 14 april weer maandelijks open!

Foto Alzheimer Café
Alzheimer Café

Ook het Alzheimer Café Gorinchem gaat weer open!

Iedere tweede donderdag van de maand houdt het Alzheimer Café Gorinchem, als vanouds, een thema avond. Een avond ziet er als volgt uit: Inloop met koffie en thee vanaf 19:00 uur. Inleiding op het thema vanaf 19:30 uur. Er is een boekentafel, een pauze en ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen. Iedereen die te maken heeft met dementie is van harte welkom.

De thema’s die in april, mei en juni  aan bod zullen komen, zijn respectievelijk: “Juridische zaken bij dementie”, “Behandelwensen bij dementie” en “Praktische zaken bij dementie”. Voor ieder thema zal er een spreker zijn. Er zijn altijd casemanagers dementie aanwezig om op vragen in te gaan. Per avond ontvangt u een aparte uitnodiging met korte toelichting op het thema en naam van de spreker.


Het Alzheimer Café Gorinchem vindt plaats in gemeenschapshuis De Bogerd, De Vries Robbéweg 100. Deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig. De medewerkers zijn blij u weer te kunnen ontvangen!

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren bellen met ouderenadviseur Suzanne Visser van het Sociaal Team via 06 50747205 of mailen naar suzanne.visser@meevivenz.nl. Of kijk op Alzheimer Café Gorinchem Drechtsteden en Alblasserwaard | Alzheimer Nederland (alzheimer-nederland.nl). of  Samengorinchem.nl

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door