Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Dementie is een ingrijpende aandoening die niet alleen de patiënt treft, maar ook de naasten en zorgverleners. In sommige gevallen kan dit leiden tot kwetsbaarheid en mogelijk zelfs ouderenmishandeling. Het is van belang dat we bewust worden van deze kwestie en leren hoe we kunnen handelen wanneer we het 'niet-pluis' gevoel ervaren in een situatie. Deze bijeenkomst is bedoeld om bewustwording te creëren en inzicht te krijgen in dit belangrijke onderwerp en samen stappen te zetten naar een veiligere omgeving voor kwetsbare ouderen.
Tijdens deze bijeenkomst zullen inspirerende sprekers hun inzichten delen en zullen we interactief met elkaar aan de slag gaan om kennis en ervaringen uit te wisselen. Na afloop is er gelegenheid om na te praten. De uitkomsten van deze bijeenkomst zullen gebruikt worden zijn voor de invulling van een vervolg bijeenkomst.

Details van de bijeenkomst:
- Datum: 7 november 2023
- Inloop: vanaf 13:15 uur
- Aanvang programma: 13:30 uur
- Einde: 16:00 uur
- Locatie: De Til, Breestraat 1, 3381 BS  Giessenburg

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Wij vragen wij u vriendelijk om u vóór 1 november 2023 aan te melden via het volgende e-mailadres: [email protected].

Wij nodigen van harte professionals in het werkveld uit maar ook vrijwilligers en mantelzorgers die te maken hebben met kwetsbare ouderen.
Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op deze leerzame bijeenkomst waarbij bewustwording, samenwerking en actie centraal staan. 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arie Slob, 06-51173181 of per mail: [email protected]