Margriet van Vliet over de Onvergetelijke Kookclub in Dordrecht

Onvergetelijke Kookclub Dordrecht

Deze maand schrijft Margriet van Vliet een stukje over de onvergetelijke kookclub. Margriet van Vliet is coördinator van de Kookclub en als zodanig het eerste aanspreekpunt voor de deelnemers / mantelzorgers , de vrijwilligers en de kok.

Voordat je het weet is er weer een maand voorbij en nadert de vierde dinsdag van de maand. Tijd voor de Onvergetelijke Kookclub in het Waterwiel in Dordrecht!

Van de oorspronkelijke vijf koppels is er dit keer één koppel niet bij. Niet omdat het niet gezellig was, maar omdat het vandaag ontbrak aan energie.

Iedereen weet dat je zo weer kunt aanschuiven als het weer wél mogelijk is. Aan gezelligheid ontbreekt het in geen geval. Samen de tafels dekken, het driegangen diner bereiden onder het goedkeurend oog van onze kok Peter en daarna smikkelen maar. Onder  het genot van een meegebracht wijntje worden er drukke gesprekken gevoerd tussen de mantelzorgers, deelnemers en  vrijwilligers. Soms geeft de kok zelfs zijn recepten prijs. En ook een verjaardag vieren we graag tijdens ons Kookkluppie.

Er is ruimte voor meer deelnemers, dus kent u iemand met dementie die samen met zijn of haar mantelzorger wil meedoen? Meld u aan bij mij, Margriet van Vliet, via de app 0623349944 of via de mail kookclub.dordrecht@alzheimervrijwilligers.nl

De volgende keer schrijft Ad Kop over zijn rol als vrijwilliger en over zijn ervaringen met de Kookclub Dordrecht. Houdt u de website in de gaten!

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door