Online Alzheimer Café: Zorgboerderij De Molenhoeve

MerweTV
YouTube kanalen van MerweTV en Servanda
3361 BM Hardinxveld-Giessendam
Nederland

Plan Route

Zorgboerderij De Molenhoeve

Iedere vierde woensdagavond van de maand organiseert het Alzheimer Café Hardinxveld-Giessendam een bijeenkomst. Op woensdagavond 26 mei a.s. van 19.30 – 20.00 uur ziet u op MerweTV een bezoek aan zorgboerderij De Molenhoeve in Streefkerk. Zorgboerin Gerda van Beijnum vertelt over de dagindeling van de bezoekers van zorgboerderij De Molenhoeve en de diverse activiteiten die zij daar aanbieden. Deze activiteiten zijn afgestemd op de behoefte en mogelijkheden van de bezoeker. Gerda vertelt over hoe de aanmelding verloopt, welke indicatie nodig is en hoe het vervoer is geregeld. In de uitzending wordt u meegenomen met beelden van de boerderij waar bezoekers hun dagbesteding hebben.

De uitzending is woensdag 26 mei 2021 om 19.30 uur te zien op MerweTV en wordt die avond verschillende keren herhaald om 20.30 uur, 21.30 uur en 22.30 uur. Daarnaast kunt u de uitzending op een eigen moment terugzien op het YouTube kanaal van MerweTV of het YouTube kanaal van Servanda.

Foto Zorgboerderij de Molenhoeve
Zorgboerderij de Molenhoeve

 

Dit Online Alzheimer Café wordt verzorgd in samenwerking met: Stuwkr8, Rivas, Waardenburgh, Servanda Stichting Welzijn en de Lange Wei.

Deze activiteit maakt deel uit van