Opening Odensehuizen Meppel-Westerveld

 

 

Vrijdag 4 november 2022 van 9.00 - 11.30 uur

Met trots nodigen we u van harte uit voor de officiële opening van de Odensehuizen in Meppel en Havelte. Deze twee Odensehuizen komen voort uit het samenwerkingsinitiatief ‘Samen voor dementievriendelijk Zuidwest Drenthe’.

Programma
We starten om 9.00 uur in Cultureel Centrum de Plataan in Meppel (Vledderstraat 3) en vervolgen om 10.30 uur in dorpshuis De Veldkei in Havelte (Veldkamp 77). Samen met wethouder Klaas de Vries (Meppel) en wethouder Jacob Boonstra (Westerveld/Havelte) zal gedeputeerde Hans Kuipers op feestelijke wijze beide Odensehuizen openen.

Het samenwerkingsinitiatief is ontstaan als burgerinitiatief. In Meppel maakt u kennis met de geslaagde samenwerking tussen zogezegd leefomgeving en systeemwereld. Aan bod komen de twee dorpen Nijeveen en Diever waar vanuit gemeenschapskracht gewerkt wordt aan een dementievriendelijke leefomgeving. Tegen 10.00 uur is de officiële opening van het Odensehuis Meppel.

Aansluitend (rond 10.10 uur) is vertrek richting Havelte.

Om 10.30 uur maakt u kennis met Stichting Odensehuizen Meppel Westerveld: het ontstaan & samenwerkingen, de vrijwillige inzet en de ervaringen tot nu toe. Rond 11.00 uur is de officiële opening van het Odensehuis en heeft u gelegenheid om het Odensehuis Meppel te bekijken en in gesprek te gaan met vrijwilligers.

We willen de locaties goed voorbereiden op uw komst. Graag vernemen we voor 28 oktober uw aanmelding.
U kunt in uw aanmelding aangeven of u naar één of beide locaties wilt. Kunt u niet met eigen vervoer van locatie Meppel naar locatie Havelte? Dan kunt u gebruik maken van busvervoer. Let op: we hebben een beperkt aantal zitplaatsen in de bus beschikbaar.

 

Info : w.hoegen@bokd.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door