Maak kennis met Alzheimer Café Zeewolde

Dementie is een ingrijpende ziekte. Het roept veel vragen op bij iedereen die er mee te maken krijgt. Daarom is het belangrijk dat er een plek is waar iemand met die vragen naar toe kan. Een plek waar we in een ongedwongen sfeer alles met elkaar kunnen bespreken.

Het Alzheimer Café in Zeewolde is zo'n plek, het is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, kinderen, familieleden, vrienden, hulpverleners en belangstellenden. Iedere bijeenkomst nodigen we een ervarings- of professionele deskundige uit die vertelt over een van de vele facetten van dementie. Soms met gebruik van beeldmateriaal. Onder het genot van een kopje koffie is er tijd om vragen te stellen en met elkaar over het onderwerp van gedachten te wisselen of ervaringen te delen.

Toegang is gratis incl. een kopje koffie. Voor verdere consumpties wordt een bescheiden bijdrage gevraagd. Het Alzheimer Café Zeewolde heeft om de maand op de 3e donderdag van de oneven maand haar café avond van 20.00 uur tot 21.30 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Het Alzheimer Café in Zeewolde wordt gehouden in: Wooncentrum Buitendijk Terp 2 Zeewolde

Deze pagina maakt deel uit van