RaboClubSupport levert groot bedrag op

Stichting Alzheimer Nederland een van de winnaars Rabo ClubSupport 2021

 

Groot feest deze week bij Stichting Alzheimer Nederland. Donderdag 4 november werd namelijk bekend dat zij op de tweede plaats zijn geëindigd van de Rabo ClubSupportcampagne 2021 in regio Utrechtse Heuvelrug en Kromme Rijnstreek. Zij ontvingen die avond een cheque van € 3.000,- uit handen van olympiër Tone Wieten.

 

De uitreiking van de cheques kon dit jaar weer fysiek. En daarom was een deel van de verenigingen en sportclubs uit Rijn en Heuvelrug uitgenodigd bij SCHC Bilthoven voor een feestelijke avond. Na een inspirerend programma met o.a. eerder genoemde olympische roeier en een spreker van NOC*NSF, maakten alle genodigden hun eigen envelop met cheque open met daarop het gewonnen bedrag. Een bedrag naar rato van het aantal online verworven stemmen die zij afgelopen week zelf verzameld hadden. Na afloop was er een borrel waar clubs met elkaar ervaringen uitwisselden.

Versterken van het club- en verenigingsleven  

Met Rabo ClubSupport investeert de bank in Rijn en Heuvelrug € 150.000,00 in het verenigingsleven. Rabo ClubSupport is een initiatief dat clubs en verenigingen een boost geeft doordat zij stemmen kunnen werven voor het realiseren van doelen en projecten die de club én de buurt sterker en beter maken. Rabobank stelt haar kennis, netwerk en financiële ondersteuning beschikbaar om die doelen te helpen verwezenlijken. Rabobank vindt dat iedereen een club verdient. In heel Nederland steunt de coöperatieve Rabobank daarom sportclubs en verenigingen, met behulp van haar leden.

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door