Bestuurslid belangenbehartiging

Bestuurslid Projecten

Heb je hart voor mensen met dementie? Wil je een steentje bijdragen aan het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers?

Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Het bestuur van Alzheimer Nederland, afdeling Friesland, is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger in de rol van:

Bestuurslid Projecten  

Als bestuurslid Projecten vind je het een uitdaging om in de regio Friesland enkele belangrijke initiatieven te leiden. Je bent degene die de door het bestuur besloten projecten vorm geeft en tot uitvoer brengt. Je trekt samen op met bestuursleden, vrijwilligers en belanghebbenden om de projecten tot een succes te maken.

Jij krijgt energie van het verder vorm geven van activiteiten rondom Wereld Alzheimerdag, een jubileum of een regionaal evenement met betrekking tot het thema dementie. Je bent natuurlijk een echte regelaar die niet onbekend is met het werken met de computer.

Als bestuurslid woon je de bestuursvergaderingen bij waarin je met regelmaat updates geeft over de status van lopende projecten, en ook kunt aangeven wat je nodig hebt om succesvol te kunnen zijn.

Gemiddelde tijdsinvestering per week: Afhankelijk van het aantal projecten in een bepaalde periode is dit 4 tot 8 uur gemiddeld per week.

We komen graag met je in contact

Heb jij interesse in een carrière als vrijwilliger en wil je graag nader met ons kennismaken? Solliciteer dan via onderstaande knop ‘solliciteer nu’. Ben je geïnteresseerd, maar weet je nog niet precies waar jouw kracht ligt? Doe dan hier de test en kom erachter hoe jij impact kunt maken!

Wij nemen binnen twee weken contact met je op. Toch liever eerst wat meer informatie? Mail dan naar Monique Venema, secretaris bestuur Friesland, m.venema@alzheimervrijwilligers.nl

Deze pagina maakt deel uit van