Alzheimer Café Binnenstad Utrecht organiseert twee maal in november een Klein Café!

16 en 26 november een Klein Café!

Vorige maand moesten wij u helaas mededelen dat de geplande Alzheimer Cafés in oktober en november in hun oorspronkelijke vorm niet door konden en kunnen gaan.

De afgelopen weken is er nagedacht over wat er wel kan en hebben wij gelukkig goed nieuws. Alzheimer Café Binnenstad Utrecht organiseert twee Alzheimer Cafés in aangepaste vorm, namelijk Klein Cafés. Zodat we ook in deze tijden op een verantwoorde manier toch samen kunnen komen.

Klein Café

Tijdens het Klein Café wordt samengekomen in een klein gezelschap, uiteraard met inachtneming van alle richtlijnen!

Andrea Lehr, gespreksleider in het Alzheimercafé en consulent mantelzorg bij U Centraal zal met u in gesprek gaan over onderwerpen die u op dat moment bezig houden. Bijvoorbeeld: hoe is het met u en met uw naaste, hoe gaat het thuis of in het verpleeghuis, waar loopt u tegenaan, wat gaat er goed of welke verrassende ontdekkingen doet u in deze coronatijd? Elk onderwerp is welkom! Evenals u!

Wanneer:

Maandagmiddag 16 november 13.00 – 14.30 uur (Aanmelden uiterlijk 12 november)

Donderdagmiddag 26 november 13.00 – 14.30 uur (Aanmelden uiterlijk 23 november)

Let op: Aanmelden is noodzakelijk!

Dit kan door een mail te sturen naar naar a.lehr@u-centraal.nl of door te bellen naar 06-11581640 (Eventueel voicemail inspreken)

Waar:

U Centraal
Pieterskerkhof 16
3512 JR

Online ontmoeting

Mocht u niet live bij elkaar willen of kunnen komen, horen wij graag van u of u behoefte heeft aan een online café. Laat het ons weten door een mail te sturen naar onderstaand mailadres. Ook als u andere suggesties en wensen heeft horen wij dat graag!

alzheimercafe.utrechtbinnenstad@alzheimervrijwilligers.nl

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door