Annulering Alzheimer Cafés oktober en november

Annulering Alzheimer Cafés oktober en november

Annulering Alzheimer Cafés oktober en november

Tot onze grote teleurstelling zijn wij genoodzaakt om de Alzheimer Cafés, die plaats zouden vinden in oktober en november, te annuleren. Door de snelle stijging van het aantal coronabesmettingen en de aangescherpte maatregelen vinden wij het onverstandig om de Alzheimer Cafés in hun normale vorm door te laten gaan.

Wij betreuren dit ten zeerste, omdat juist in deze tijd het belangrijk is met elkaar samen te komen en steun te zoeken bij elkaar. Daarom zijn we samen met alle Alzheimer Cafés van regio Stad Utrecht aan het kijken hoe we toch een alternatief, of eventueel een aangepaste vorm van de Alzheimer Cafés, kunnen organiseren. Wij hopen dat wij op deze manier beter bereikbaar te kunnen zijn en er samen voor te zorgen dat ook in deze tijd er mooie gesprekken en (online) ontmoetingen plaats kunnen vinden.

Graag zouden wij u willen vragen met ons mee te denken. Wij vernemen graag waar de behoefte ligt in deze tijd en wat wij voor u zouden kunnen betekenen. Wij vernemen graag uw ideeën, opmerkingen, of vragen via stadutrecht@alzheimer-nederland.nl. Dit mag ook via Facebook https://www.facebook.com/AlzheimerNederland.StadUtrecht/

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door