Opening nieuw Café Zuilen

Het doet ons plezier u mee te kunnen delen dat Utrecht een Alzheimer Café rijker is. Nog en plek om elkaar te ontmoeten en verhalen te kunnen delen. Alzheimer Café Zuilen opent haar deuren in december 2020. Ondanks de bewogen tijd waar we nu in zitten wordt er hard gewerkt om dit nieuwe Café in te richten en de organisatie op te zetten. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in dit nieuwe Café!

Kerstdiner 16 december

16:30 – 19:00 (inloop: 16:00 uur)

Op 16 december start Alzheimer Café Zuilen met een geheel verzorgd kerstdiner met gerechten uit de multiculturele keuken. In de decembermaand is het extra belangrijk om samen te kunnen zijn. Daarom wordt er alles aan gedaan deze lunch op een zo verantwoord mogelijke manier te organiseren, uiteraard met in achtneming van alle coronamaatregelen.

U kunt zich aanmelden voor dit diner tot uiterlijk maandag 14 december door een mail te sturen naar h.vantland@alzheimervrijwilligers.nl. Vermeld hierin ook alstublieft of u alleen komt of iemand meeneemt.

Locatie:
De Dame Stichting Zorgtrecht
Prinses Irenelaan 14
3554 HE Utrecht

2021 Alzheimer Cafés

Elke eerste maandag van de maand 19:00 – 21:00 uur (inloop: 18:45)

Vanaf februari 2021 organiseert Alzheimer Café Zuilen elke eerste maandag van de maand een Alzheimer Café. Elke maand zal er een wisselend thema en spreker zijn. Om de maand wisselt de programmering af tussen een klassiek of een multicultureel Alzheimer Café.

Dit laatste is speciaal voor mensen van Turkse en Marokkaanse afkomst die in aanraking komen met alzheimer. Tijdens deze multiculturele Alzheimer Cafés wordt zo veel mogelijk in eigen taal gecommuniceerd.

Voorafgaand kunt u op onze website zien welk onderwerp centraal staat tijdens deze avond en wanneer de klassieke of multiculturele cafés worden georganiseerd.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door