De Alzheimercafés gaan weer open.

Cafés weer open
Cafés weer open

 

ONZE ALZHEIMER CAFÉS GAAN WEER OPEN !!!!!!!!!!!

Feestelijke heropening van de Alzheimer Cafés

in de Gooi- en Vechtstreek met onvergetelijke theaterervaring

Onze drie Alzheimer Cafés gaan met ingang van 1 september weer van start. Ieder in de eigen gemeente met een eigen programma. Om deze heropening te vieren en aan dit gebeuren een ronduit feestelijk karakter te geven, biedt het bestuur Alzheimer Nederland afd. Gooi en omstreken een gratis theateravond aan rond het thema dementie. Mantelzorgers, mensen met dementie, professionals en geïnteresseerden zijn van harte welkom. Alle drie de avonden passen naadloos in de opzet en de structuur van het Alzheimer Café en in de belangstellingssfeer van de bezoekers.

CAFÉ WEESP

Op donderdag 2 september aanstaande start Café Weesp op de bekende tijd (inloop vanaf 19.00 uur en start om 19.30 uur) op de bekende plek “Hart van Weesp”, Herengracht 35, met de voorstelling:

De Verrassing’ door Chaos Producties uit Alkmaar.

Omdat dit stuk in februari 2020 werd opgevoerd in Huizen, weten we dat de mensen een onvergetelijke avond zullen beleven: toneel én nagesprek!

 

CAFÉ HILVERSUM

Op woensdag 8 september aanstaande start Café Hilversum/Wijdemeren op de bekende tijd (inloop vanaf 19.00 uur en start om 19.30 uur) in de RK Emmaus-Pauluskerk, Kerkelandenlaan 5 in Hilversum met de voorstelling:

"De Klosdochter’ door Ervarea (leren door beleven) uit Amersfoort.

Dit stuk past naadloos in de structuur van het café en vertelt het verhaal van Els die altijd de klos is en het nooit goed doet…

 

CAFÉ HUIZEN

Op donderdag 16 september aanstaande start Café Huizen/BEL-gemeentes op de bekende tijd (inloop vanaf 19.00 uur en start om 19.30 uur) in ’t Visnet, De Ruyterstraat 7 in Huizen. Ook in Huizen treedt

Ervarea op met De Klosdochter’

Els die elke dag de klos is en het nooit goed doet.

 

Aanmelden

Vanwege het bijzondere karakter van de avond, de coronamaatregelen voor zover nog van kracht en de verwachte belangstelling heeft vooraf aanmelden de voorkeur. Vermeld bij uw aanmelding s.v.p. in welke hoedanigheid u komt: mantelzorger, professional enz.

Voor 2 september - café-Weesp kan aanmelden per E-mail op alzheimercafe.weesp@alzheimervrijwilligers.nl

Voor 8 september - café-Hilversum/Wijdemeren kan aanmelden per E-mail op alzheimercafe.hilversum@alzheimervrijwilligers.nl

Voor 16 september - café-Huizen/BEL-gemeentes kan aanmelden per E-mail op henkjolink@kpnmail.nl

 

Wij hopen dat de cafés een wervelende nieuwe start maken en dat de bezoekers een onvergetelijke avond beleven.

Namens het bestuur Alzheimer Ned. afd. Gooi en Omstreken en de drie caféwerkgroepen,

Esther Klijsen en Cees Croes

 

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door