Gratis theateravond voor mantelzorgers en vrijwilligers

de Kruiskerk
Jacob van Wassenaerstraat 1
1272 BP Huizen
Nederland

Mantelzorgers en vrijwilligers die zich bekommeren om het lot van mensen met dementie verdienen het om een goede begeleiding te krijgen. Bovendien moeten zij van tijd tot tijd flink verwend te worden. Vandaar dat de ‘Werkgroep dementievrien-delijk Huizen’ heeft besloten om een deel van het subsidie-bedrag dat de Gemeente Huizen ter beschikking heeft gesteld te gebruiken om mantelzorgers en vrijwilligers in heel Het Gooi zowel een leerzame als leuke theateravond te gunnen.

Op woensdag 31 januari 2018 treedt de groep ‘Ervarea’ uit Amersfoort op met het humoristische en van tijd tot tijd aangrijpende stuk ‘De dementie van Jet en Harrie’. 

Plaats van handeling: de Kruiskerk, Jacob van Wassenaerstraat 1, 1272 BP Huizen. Inloop van 19:00 uur tot 19:25 uur en aanvang van de voorstelling om 19:30 uur. Na afloop, dat zal zijn omstreeks 21:45 uur, is er een hapje en een drankje.

Op de website van Ervarea (www.ervarea.nl) lezen we:

“Regelmatig spelen wij in onze eigen ruimte de voorstelling 'De dementie van Jet en Harrie'. Alles lijkt goed te gaan als Jet en Harrie beiden met pensioen gaan. Het leven ligt aan hun voeten, totdat er dingen gebeuren die Harrie een niet pluisgevoel geven. Jet blijkt te lijden aan de ziekte van Alzheimer. We volgen Jet en Harrie van het moment dat er niets aan de hand is totdat Jet is opgenomen op een

verpleegafdeling, De voorstelling laat mensen lachen en huilen en geeft een inkijk in het proces van de patiënt en haar mantelzorger. De theaterscènes worden afgewisseld met stukjes kennisoverdracht en korte oefeningen. De voorstelling wordt op verzoek ook op locatie gespeeld.”

Omdat we als organisatie natuurlijk graag willen weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen, vragen we mantelzorgers en vrijwilligers om zich aan te melden. Ofschoon er in de zaal ruim tweehonderd mensen een plaats kunnen vinden, geldt ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’.

AANMELDING

Aanmelden kunt u zich onder vermelding van uw naam, E-mailadres, telefoonnummer en het aantal bezoekers op theatervoorstelling2018@hotmail.com  U krijgt bericht dat uw aanmelding is binnengekomen, dat er op uw komst wordt gerekend.

We rekenen erop dat we op de bewuste avond een groot aantal mantelzorgers en vrijwilligers kunnen verwelkomen.

Namens de Werkgroep dementievriendelijk Huizen,

Cees Croes

Deze activiteit maakt deel uit van