Als opname in zicht komt

De Burcht
v.d. Duyn van Maasdamweg 250
9602VT Hoogezand
Nederland

Plan Route

Thema
Er komt een moment dat het thuis niet meer gaat en opname in het verpleeghuis in zicht komt. Sylvia Tiersma is leidinggevende zorg en zij vertelt wat er allemaal bij komt kijken bij een verhuizing naar het verpleeghuis.

Het Alzheimer Café is bestemd voor mensen met dementie, hun partner, familie, vrienden, hulpverleners en belangstellenden. Aanmelden hoeft niet, u bent van harte welkom.

Waar en hoe laat
Het Alzheimer Café Midden-Groningen vindt plaats in ZINN locatie De Burcht, v.d. Duyn van Maasdamweg 250 in Hoogezand. Het café is open vanaf 19:00 uur. Het programma begint om 19:30 uur en eindigt om 21:15 uur. Het Alzheimer Café sluit om 21:45 uur. De toegang is gratis, evenals de koffie en de thee.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ZINN locatie De Burcht, Liesbeth Cator, tel. 050 5852198 of l.cator@zinnzorg.nl.

Organisatie
Het Alzheimer Café Midden-Groningen is een initiatief van Alzheimer Nederland in samenwerking met de Gemeente Midden-Groningen, Team290, Kwartier Zorg & Welzijn, Zonnehuis St. Jozef en ZINN locatie De Burcth.

Deze activiteit maakt deel uit van